sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

En ny vecka med möjligheter!

Kategori: Allmänt

Nu är veckans inlägg här!
 
I helgen var Therese och Carolina i Stockholm där Wella bjöd på inspritaionskurser och en sprakfylld visning på kvällen med Björn Axén teamet, Thomas Edlund, Hårgänget och Noir i spetsen.
Therese och Carolina kom tillbaka till Göteborg med massa härliga idéer så Jessica och Malin har fått lyssna och ta in sig allt nytt.
 
Inte nog med Stockholm så var vi i onsdags på Näringskurs med Hårologi här i våran egen stad, Göteborg. Det var vårt granland, Norges näringsexpert Brede som höll i kursen så alla fick ha öronen med sig för att förstå, men det var inte så svårt som vi hade trott innan.
 
Så nu kan Sun & Hair Art även allt om näring och vilka vitaminer som passar just dig. Vi har vitaminsortimentet i salongen så alla är hjärtligt välkomna in för att få råd och även köpa med dig det som gör att du kommer klara våran kalla vinter!
 
 Här kommer lite bilder från Stockholm och Malmö, hoppas ni njuter av alla vackra frisyrer!
/ Therese, Carolina, Jessika & Malin :)
 
Stockholm till vänster och Malmö till höger!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: