sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

London was awsome!

Kategori: Allmänt

Hej alla!
Nu är vi tillbaka efter en fullspäckad helg i london! Salon international är en mässa som är en utav de största i världen, här samlas frisörer, nagelteknologer, hudterapeuter från hela världen! Vi hade jätte kul och kom hem med massa ny inspiration och tekniker! :) 
 
Vi köpte bl.a. En ny locktång som ska göra mer beachlook- lockar, jätte grym! :) 
 
fler bilder kommer så fort Malin får tillbaka sin kameraväska som hon glömde på hotellet så hon kan föra över alla bilderna till datorn :)
 
kram så länge!
/ Therese, Carolina, Cecilia & Malin 
 

frisörer + hösten = frisörmässa i london!

Kategori: Allmänt

Hej allesammans!
Denna veckan är det en alldeles speciell vecka för oss på Sun & Hair Art, nu på fredag stänger vi salongen för helgen och åker ut mot flygplatsen och tar oss mot en utav världens största modestad --» LONDON!
 
Varje höst har London en frisörmässa (Salon International) som är den största och populäraste i hela Europa.
Hit kommer alla stora märken som vill visa upp sin tolkning om det senaste modet. Det kommer även visas massa coola shower med frisyrer som vi aldrig skådat innan. 
 
Vi kommer självklart berätta mer när vi kommer hem och vi kommer även komma hem med så mycket inspiration så vi inte kan bärga oss för att få utföra på våra grymma kunder! ;)
 
Sen vill vi bara påminna er om att i hela oktober går 10% av våran försäljning från Hårologi till Rosa Bandet, cancerforskningen av bröstcancer. Vi säljer även Rosa Bandet som i år är designad av Camilla Thulin som är en riktig kreatör, hon jobbar som kostymdesigner för alla stora teatrar och även några privata, hon har även en egen klädkollektion.
Hon har sagt att när hon skulle designa Rosa Bandet 2014 ville hon göra ett mömster som förknippas med kvinnor. Därför valde hon ett vackert spetsmönster, den inspirationen fann hon i gamla virkböcker. "Virkade spetsar är ett konstverk som kvinnor fört vidare mellan sig i generationer och som kräver både tålamod och kunskap. Egenskaper som krävs i svåra stunder." Skriver Camilla själv om sin inspiration.
 
TILLSAMMANS KAN VI BESEGRA CANCER!
 
Vill bara påminna er att vi kommer ha stängt fredag 10/10 - söndag 12/10
men är tillbaka igen på måndag 13/10 kl 09.00 
 
Välkomna in!
/ Therse, Carolina, Cecilia & Malin