sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Underbara våren

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Idag var det verkligen en grå och trist dag, idag längtar vi mer än någonsin till våren. Känner ni er extra trötta i kropp och knopp eller ser håret mer glanslöst ut än vanligt? Så har vi lösningen för er. :)
Hårolgi som vi jobbar med har vi allt från schampon vi blandar till själva, inpackningar, stylingprodukter samt våra vitaminer och mineraler. Samt våran acerola drink som vi verkligen kan rekomendera. Som innehåller naturligt c-vitamin.
 
 
C-vitamin förebygger stress och infektioner ( till exempel influensa) och underlättar läkning av sår och andra hudskador,och som krydda på moset så är den himmelskt god.
 
E.F.A -OIL är en blandning av vegetabiliska oljor som innehåller halter av viktiga omättade och fleromättade essentiella fettsyror.
Använd oljan i sallader som dressing eller som rent kosttillskott. Oljan är bra för dig som äter för lite grönsaker , har torr hud eller hårbotten, har nagelsprickor, eller lider av håravfall, psoriasis eller acne. Eller om du äter en ensidig kost har hårbottenproblem eller är äldre.
 
På söndag den 1 mars åker vi på kurs och utbildar och lär oss mer av vårat Hårologi koncept har öppet på måndag som vanligt.
Vi har även lediga tider kvar på salongen denna veckan om ni vill ha klipp/färg eller sol tider så finns det
Välkomna att boka tid hos oss!
 
Med Varma Hälsningar vi tjejer på Sun & Hair Art
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: