sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Hårologi + Sun & Hair Art = Stockholm 24/10-25/10

Kategori: Allmänt

Hej allesammans!
 
Nu var det är bra tag sen vi skrev och det ber vi så hemskt mycket om ursäkt för!
 
Det som har hänt sen midsommar är massor! Våran forna elev Malin Skoglund har kommit tillbaka efter en tid på en salong på Frölunda Torg. Nu är hon klar med alla sina timmar och färdigutbildad frisör, och tillbaka hos oss! :)
 
Vi har även varit på mycket kurser nu i slutet av sommaren/ början av hösten. Vi har lärt oss allt ifrån håravfall till hur man trimmar herrarnas skägg, och även en lite bit om hur vi rakar med kniv som vi ska träna lite mer på!
 
Vi har haft en insamlar-dag då allt som vi fick in gick till FN's hjälp organisation UNHCR, där vi fick ihop hela 3040kr med hjälp av er alla våra kära och generösa kunder!
 
Nu på lördag kommer Cecilia & Malin fara till våran hufvudstad Stockholm för att fira världens bästa märke, nämligen Hårologi som fyller 40 år! Vi kommer tillbaka med en kanonfull ryggsäck vill vi lova. Det kommer vara visningar och kurser om årets mode! Vi är tillbaka igen på måndag 26/10 då vi kommer lära er allt vi lärt oss!
 
Vi återkommer om inte allt för lång tid denna gången, det lovar vi! Ha det jätte bra så länge och ni är alltid välkomna in till oss! / Therese, Cecilia & Malin