sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Påsktävling!

Kategori: Allmänt

Påsktävling!

Kom in till oss, checka in på facebook

och gissa vikten på vårt stora påskägg

så har du chansen att vinna produkter

till ett värde av 2100 kr.

 

 

Sol ute, sol inne.. Dags för avslappningsmånad!

Kategori: Allmänt

Hej läsare & kunder!
hoppas ni passar på att njuta utav det fina vädret vi har, även om det är lite blåsigt är det helt underbart att strosa runt i Lindome och i övriga Göteborg!
 
Men om ni inte är riktigt nöjda med sol och värme är, kanske inte har hittat en plats med både sol och vindstillhet, då tycker jag defentivt att ni ska ta er till Lindome centrum och gå in och besöka oss på Sun & Hair Art, vi fixar värme och avslappning åt dig i solariumet eller frisörstolen!
 
Med våra massagestolar i shamponeringen är en av våra kunders favorit när de är här och klipper/ färgar sig!
Kom förbi och klipp/färga dig så får du även testa denna fantastiska stol som masserar ryggen helt perfekt.
Eller bara gosa ner dig i vårat mysiga solarium med lita avslappnad musik till!
 
Ni har väl inte heller glömt att andra fredagen i varje månad kan du boka in dig som såkallad "drömkund", Ni kommer hit och sätter er i stolen och bara lämnar allt över till oss så du bara kan sitta med en tidning eller något annat och bara slappna av. Detta menas att vi gör vad vi vill, det vi tycker att du passar i, dom färgerna vi vet bär upp dig, du behöver eller rättare sagt får inte bestämma någonting, det sköter vi. Det bästa med detta är att du behöver bara betala halva priset på detta kalaset!
 
När du går här ifrån kommer du verkligen känna dig omhändertagen och känna dig hemma i din frisyr som kanske aldrig skulle komma på att göra själv.
 

Denna veckan hos oss har varit helt fantastisk med er, våra kära kunder som kommer och gör våra dagar!
 
I helgen som var, var det en nervös helg för våran treinee Malin, hon skulle nämligen göra sitt omprov på permanent-rullning på det stora delprovet, och som hon har övat varje dag och och rullat på denna dockan som hon gjorde provet på . Men som alla andra visste på salongen så klarade hon det!
 
Nu är Malin på nivå 2 av 4 inom lärlingstiden och det betyder ju att hon blir bara bättre och bätte och så småningom kommer hon vara en utbildad och duktig frisör.
Men kom ihåg att det är ni kunder som går till henne och ger henne en chans som hjälper henne att utvecklas och bli säkrare och bättre!
 
Hon klipper, färgar, permanentar osv till ett reducerat pris under handledning, vilket betyder att vi färdigutbildade frisörer finns alltid till hands om det skulle vara så att du som kund är osäker eller om Malin har någon fråga angående hur hon går till väga med din frisyr.
Vi kollar även alltid igenom hennes klippningar när hon anser att hon är klar och du som und är nöjd och om det skulle vara någonting som säger vi till vad det är och Malin fixar till det.
 
 
 
Besök även våran hemsida och få reda på mer om oss: www.sunhairart.se 
 
Välkomna in hos oss på Sun & Hair Art!
/Therese, Carolina, Sofia & Malin

Våren är här - hårets trendhits är här!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu är Mars intågad och då tycker vi på Sun & Hair Art att även våren har blommat ut!
Vi alla vet vad det betyder när våren kommer. Jo, man får reda på hur just du blir trendig
till våren och sommaren.
 
Vi på Sun & Hair Art vet exakt hur du ska färga och styla ditt hår i vår/sommar, häng med och läs detta inlägget
och få reda på vårens trendhits 2013!
 
 
I vår är ett måste med... *trumvirvel*.... LUGG!
Ja, lugg i alla former och färger är vårens trend, här kommer några tips på luggar:
 
.
1. En härlig mittbena i luggen till en uppklippt frisyr, lite åt 70-tals. No1 i vår!
2. Taylor Swifts tunga, maffiga & populära lugg är lika snygg till uppsatt som till utsläppt hår.
3. En axellång uppklippt page, både längre eller kortare gör sig väldigt snygg ihop med en tjock snedlugg.
4. En Lugg som lägga sig lite som den vill var dag är det nya och ett snyggt alternativ till dig som inte lägga all tid på morgonen på din lugg.
5. Loreen, våran egna vinnare, hon har fått pris både för eurovison och för den populäraste luggen! En tjock lugg ner till ögonfransarna till de långa längderna är en utav vårens hit.
 
     
6. En jätte kort frisyr till en jätte kort lugg är en trend för er som trivs med kort hår, var lika modiga som rihanna i vår och få en kaxig, snygg & kortkort lugg!
 
 
Annat som är vårens trend är volym med stort V kan man säga!!
Högt fönade frisyrer, korta som långa, lockiga som raka.
Så ta fram fönen och börja föna, kammen och börja toupera och självklart köp på dig produkterna som ger mest volym och börja styla!
 
Här är två bilder på det hetaste. Ja som sagt, kort eller långt spelar ingen roll, i vår ska det vara volym!
 
Till dessa frisyrer behövs och naturligtvis lite färg. Så nu till denna våren/sommaren ska du passa på att färga dig lugg eller dina toppar till din favoritfärg!
Koppar, Orange, Lila, Röd, Turkos och Rosa, antingen i klara starka färger eller i pastellfärg.
 
 
Nu när vi pratar om hur man ska man fixa sig till festen i håret, tycker vi att vi även kan gå in på hur sminket ska se ut i vår, här lite fakta:
Ögonen är i fokus i vår. Inte så mycket färg utan väldigt naturnära färger.  Mycket svart med eyeliner och skuggat runt. De färger som är trendiga nu är brun, gyllenbrun, grå, och även citrongul.
Citrongul är den enda starka färgen i vår och då ska du helst göra en tunn men lång eyeliner linje precis vid ögonfransarna på ögonlocket.
 
Det som är extra nytt är djurmönster, antingen svarta leopardfläckar, eller för dig som är konstnärlig kan man utväckla de fläckarna med lite brunt och svart runt som en riktig leopard har. Man kan gärna ha olika storlekar på fläckarna och om man vill gå mer åt tiger hållet kan man göra fläckarna avlånga i gyllenbrunt eller svart.
  
Och en annan ny trend runt ögonen är såkallade ögonsmycken, pärlor som du smyckar ögonen med
 
 
 
Matcha läpparna och hårfärgen, tex. rosa slinga/lugg - rosa läppar!
 
När det gäller dina naglar, varför inte matcha även här med dina rosa läppar? Lika rätt är det att bryta helt och välja en sprakande blå eller sotsvart ton. Djurmönster ser vi även här!
 
Till sist välkomnar vi på Sun & Hair Art dig att komma in 
så hjälper vi dig attbli trendig i vår!
/ Therese, Carolina, Sofia & Malin