sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Det börjar närma sig!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
 
Nu är vi snart i december månad och har därmed nyheter inför denna fantastiska och mysiga månad.
Vi ska ha lite roliga tävlingar och erbjudanden.
 
Vi vill också berätta att inom kort kommer vi att få ett nytt kassasystem hos oss här på salongen vilket kan bidra till lite tillfälliga störningar i datatrafiken, tex att vi kan inte lita på att ni kommer få påminnelse via sms eller mail under denna perioden som vi precis byter kassasystem. Vi kommer även få börja om med vårat kundregister då vi menar att ni som kommer till oss och nu finns i vårat kundregister kommer ej finnas och vi kommer behöva fråga om alla dina uppgifter, där med ber vi om förståelse för detta!
 
 
När allt har kommit till rätta inom det nya kassasystemet kommer allt det som funkar nu funka då, alltså webbokning och smspåminnelse.
 
När det gäller att boka på webben så är det likadant där att ni kommer få göra ett nytt inlogg, och vi ber att om det går så gör gärna ett inlogg/person. Vi har haft lite problem med att barn har bokats via mammas namn eller liknande. Det som händer då är att vi kan inte se när ditt barn var här senast eller vilken frisör den hade och om vi skulle vilka göra en anteckning om vad vi gjort m.m.
Det kommer att ta en stund tills ni kan boka på webben beroende på hur smidigt denna övergången kommer gå så vi har ställt in oss på från antingen ett par dagar till ett par veckor tills ni kan boka där. Även här hoppas vi på eran förståelse!
 
 
 
 
Nu under jul kommer även roligheter hända här på Sun & Hair Art. Vi kommer ha som förra året en lottdragning där ni som är kunder hos oss får en lott med ett nummer, så vid jul drar vi och så vinner ett speciellt nummer. Tänk att det kan bli du ;)
 
Sen kommer vi ha en adventskalender som startar den 1 december där vi varje dag kommer ha olika erbjudanden. Ett nytt erbjudande varje dag. Så var med och kolla på våran facebook-sida och se om din favoritprodukt kommer upp på erbjudande! 
 
Detta året har vi på salongen även gjort ett julkort som du som kommer och gör en behandling hos oss kan få chans att skicka iväg till dina närmaste vänner/släktingar, då ni ger en lite tidig julklapp till den ni skickar till.
(värde.100 kr)
 
 
 
Välkomna in och få en lyxig och härlig upplevelse hos oss på
Sun & Hair Art
/Therese, Carolina, Cecilia & Malin

Hösten är här!

Kategori: Allmänt

Hej alla kära kunder/läsare!
 
Nu är hösten här och och vi på salongen är gladare än någonsin!
För med hösten kommer även Halloween!
Vi har pyntat hela salongen med äckliga spindelnät, spindlar, häxor & pumpor :)
 
Vi har även kampanj på våra sprayfärger till er som ska klä ut er, för 39kr!
Vi har lite andra kampanjer också till er som känner att ni kanske vill ta hand om håret istället för att spöka ut er.
 
Lanza: Köp ColorCare Shampoo, få leave - in inpackningen "Trauma Treatment" för 209kr (värde 418kr)
Lanza: Milda och hårbottenaktiva shampoon för 99kr (ord.pris 169kr)
Lanza: Urban molding paste 149kr (Ord.pris 199kr)
Lanza/ Sexy Hair: Köp shampoo få conditioner 209kr (ord.pris 418kr)
Lanza: Sculp dry clay 119kr (ord.pris 199 kr)
D:fi: Alla nya produkter 119kr
Sexy Hair: Alla nya produkter 129 kr (ord.pris 219kr)
D:fi : 150g 189kr (ord.pris 261kr)
 
Ha en trevlig Halloween och alla helgona helg!
 
 
 
Välkomna in!
/Therese, Carolina, Cecilia & Malin