sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Sol & värme!

Kategori: Allmänt

Ja det kan man inte säga något annat om att det är soligt och varmt!
 
Hej alla förresten! :)
Hoppas verkligen att alla har fått ta del utav det varma vädret med mycket äventyr och bad! 
 
Det gäller ju att bygga upp håret och hålla det friskt och glansigt nu under denna heta sommaren för med hjälp av all sol och bad så blir håret oftast torrt/frissigt och glanslöst...
Hur man gör detta är att regelbundet göra inpackningar som tillför fukt och protein till håret, 
vi har 5 st olika inpackningar från hårologi;
 
Mix cure  - Hälften protein och hälften fukt, bygger upp och ger fukt utan att tynga ner håret. Passar svagt hår som inte brukar behandlas med intensivkurer 
 
FIL intensive cure - Intensivkur som bygger upp kemiskt behandlat och skadat hår.
 
FOB intensive Cure - Fuktighetsreglerande behandling med kakao- och kokosextrakt, vitamin E och pantenol. Gör håret formbart och glansigt
 
FOB hydro Cure - Intensiv fuktighetsgivande kur för endast hydrofoba hår. Tillför väldigt mycket fukt och gör håret lätthanterat.
 
Multi treat - pH-balanserande all-round inpckning med aminosyror, renad lanolin och vitaminer. Tar bort avlagringar och reder ut håret, ger en positiv och regenererande effekt på hud och skalp. Fungerar utmärkt även som shampoo och balsam då den rensar samtidigt som den återfuktar.
 
Om ni vill veta mer är det bara att komma förbi så svarar vi gärna på era frågor, och kan även göra ett hårtest så vet vi vad för inpackning du ska ha :)
 
Välkommen in
/Therese, Carolina, Cecilia & Malin 
 
 

Sommar och sol!

Kategori: Allmänt

Hej kära kunder & läsare!
vill be om ursäkt för det långa mellanrummet av inläggen, vi skyller på värmen och kort om personal. ;)
Men nu börjar vi alla här rulla in mot verkligheten och härligheten igen, Malin kom tillbaka från sin semester denna veckan (28), nästa vecka (29) är Cecilia tillbaka från sin och sen vecka 32 kommer Carro tillbaka från sin semester och vecka 33 är vi alla tillbaka igen och ser fram emot ett år med er alla, till nästa sommar och nästa semester! ;) 
 
Juli ut kommer vi ha stängt på lördagar pga sjukdom och semester! Hoppas ni har förståelse med detta!
 
Öppettiderna under juli månad ser ut följande:
måndag: 9-20
tisdag-torsdag: 9-18
fredag: 8-18
lördag: stängt!
 
 

Det är faktiskt så att om 8 veckor är september här och hösten närmar sig, då är det viktigt att man förbereder sig för hösten och vinterns förkylningar och allmänna mörker. Hårologi har inte bara produkter till håret utan även vitaminer till hela kroppen så att hela du mår bra året om!
välkomna in så berättar vi mer! 
 
 
Ha nu en riktigt bra sommar och ni vet vart vi finns! 
/Therese, Carolina, Cecilia & Malin