sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Glad valborgsmässoafton!!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
Som vi hoppas att alla vet så är det valborgsmässoafton imorgon, och självklart har vi öppet mellan 9-18, så om du vill bli snygg ring snarast (031-994447) eller klicka in på vår hemsida ( sunhairart.se ) och boka en tid på webbokningen, så du är snygg i håret till valborgsbrasan!

Onsdag 1/5 har vi stängt då det är en röd dag annars fortsätter veckan som vanligt med
Torsdag 9-20
Fredag 9-18
Lördag 9-13

Ha nu en kanonbra Valborg!
Välkomna in!

Wellas nya färgserie & dreadlocks!

Kategori: Allmänt

Hej alla läsare och kunder!
 
Denna vecka har vi på salongen varit på två olika kurser. 
Wella har fått en helt ny färg serie som heter Illumina Color. Denna färg fick Malin och Sofia lära sig från grunden.
De hade en heldagskurs i tisdags som började på förmiddagen med teori och sedan på eftermiddagen fick de varsin egen modell där de fick testa färgerna på egen hand. Malin fick en modell där hon fick testa illuminas mörka och varma färger och Sofia fick testa de ljusa färgerna.
Det var en rolig och lärorik dag, så nu har de fått dela med sig sina nya kunskaper till de andra på salongen. Nu är vi alla inspirerade och exalterade till att få använda våra nya färger på er kunder!
 
Om Illumina Color:
En färg som ger upp till 70% mer ljusreflektion.
Tänk på reflektionen genom en bärnsten, så reflekteras färgen genom ditt hår.
Man använder ofta jämförelsen mella en julgranskula (andra färger) och en bärnsten (illumina color), en julgranskula har en glansig yta och när ljuset rekflekteras mot den studsar det tillbaka, när ljuset reflekteras mot en bärnsten går det in i stenen och reflekteras ut åt alla håll. Det är precis så Illumina Color gör på ditt hår. Det blir en otrolig glans även en grå dag i Sverige lika mycket som en solig dag i Los Angeles!
 
Nyanserna ger en otrolig glans men ändå ett naturligt resultat, så man behöver in vara rädd för att få hjälmglansigt känslan utan en naturlig glans till en naturlig hårfärg! 
 
"Jag hade för första gången möjligheten att använda ILLUMINA Color på catwalken på Missonis A/W12 show. Det är en fantastisk, ny hårfärg som ger ett diskret men ändå fullkomligt lysande resultat. Den ger glänsande lyster och en skir finish som liknar effekten av naturligt solljus i håret" - säger Josh Wood som är en känd frisör som man alltid ser under Fashion Weeks färgställen
 
Vi kan faktiskt inte säga så mycket bättre själva!
 

 
Före och efterbilder på Malins och Sofias modeller på kursen!
Ps. Se glansen!, helt fantastiskt!
 
 
Förra Söndagen var även våran chef Therese på en kurs där hon fick lära sig att sätta i och gör dreadlocks som även är lätta att ta bort!
Hon har visat oss andra på salongen hur man går tillväga för att få det snyggaste resultatet av just dredlocks. Vi är alla ivriga på att få testa och några få kommer nog vi göra på oss själva för en fräck effekt!
Det som är så bra med just detta är att man kan välja lite som man vill hur många man vill ha och hur de ska sitta. Man kan tex ha dom till en söt men samtidigt häftig uppsättning, eller till sommaren när man vill ha bort håret kan man göra tajta dreads längs med sidorna, jätte snyggt!
 
 
Om du är sugen på att testa våran nya exlusiva färg eller testa en fräck dreadlocksslinga så
kom in och få veta mer så hjälper vi dig gärna!
Glöm inte att besöka våran hemsida : www.sunhairart.se och
se mer där och webboka in din behandling!
Kolla och Gilla oss gärna på facebook!
/ Therese, Carolina, Sofia & Malin