sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

En spännande vecka!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
Denna veckan har varit väldigt fartfylld, många förändringar både till frisyr och färg på våra härliga kunder!
 
Vi har testat på att göra en modern "ombre". Det menas att man färgar in en utväxt, oftast mörkare i botten ungefär 10- 20 cm ut och sen börjar det bli ljusare och ljusare. Det var våran lärling Malin som fick testa på detta och det var både kul och blev snyggt. Så om du är sugen på en "ombre" är det bara att komma in så ser vi till detta!
 
Förra fredagen hade Carolina en drömkund,  det passar dig som vill komma och göra helförändring. Det är nämligen så att vi bestämmer och du får inte ha några invändningar över huvudtaget och så betalar du halva priset för detta väldigt populära och roliga förändring!
 
Nu på lördag blir det fortsättningskurs inom Hårologi. Därför kommer vi ha stängt på lördag 17/11. Så på måndag kommer vi med mer idéer och friskare tankar runt vad som passar just dig som kund.
 
Våran lärling Malin har nu kampanj på permanent, så du som är sugen på lite lockar är det bara komma in/ ringa / gå in på webben och boka till ett pris utan dess like!
 
Denna veckan har vi även börjat med våra jukampanjer, prisvärda julklappar!
 
Välkomna in önska vi på Sun & Hair Art
/ Therese, Carolina, Sofia & Malin
 
     
RIKTIGT BRA JULKLAPPAR, PASSA PÅ I ÅR!
 "OMBRE"
 
 

Sun & Hair Arts härliga dagar!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
 
Ursäkta oss för att vi inte har skrivit på länge...
Som ni vet så har våran kära Jessica slutat, och vår nya kollega Sofia har börjat hos oss. Nu har det gått ett tag och vi har känt på varandra, vi har kommit fram till att vi alla trivs med varandra, så detta kommer bli kanon för både oss som kollegor och er som kunder! 
 
Sen vill vi påminna er om att inte glömma av Farsgubben på söndag!
På söndag är det som bekant Fars dag och varför inte överraska med något från oss i år? Vi har allt en pappa behöver för att hålla stilen. ...
Öron och näshårstrimmer, vax, gelé, shampo eller varför inte ett presentkort på en klippning eller färgning?
 
Glöm inte heller av att besöka våran facebook sida och var med att tävla!
Eller när ni kommer in och besöker oss så passa på att checka in, en gratis miniprukt så länge lagret räcker!
 
Välkomna in hos oss på Sun & Hair Art, Lindome
/ Therese, Carolina, Sofia & Malin