sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Små nyheter hos oss! :)

Kategori: Allmänt

Hej alla!
Vi har några nyheter på våra hyllor här på salongen som vi hade tänkt att skriva lite mer om och som vi tycker passar alla, och särskilt nu till påsk då man vill ha lite färg och snyggt hår till firandet! 
 
Vi börjar med "Sleep-in Rollers".
Det är ju väldigt populärt med stora snygga hollywood lockar, och varför inte vakna upp och svallet är redan klart och grymt snyggt? Med dessa sleep-in rollers som du rullar upp på kvällen innan du ska lägga dig, sen när du vaknar tar du ut rullarna och du har lockarna och håret färdigt för hela dagen. Sleep- in rollers är dessutom mjuka så det är inte obekvämt att sova med dom, dom är snygga då dom är rosa men finns även som leopartdmönstrade och några med glitter på!
Till bra pris kan du vakna upp ett stort, fylligt hår med härliga lockar! :)
hos oss får du ett helt kit med rullar, hårnålar och en DVD-skiva med olika tekninker och tips om dina framtida lockar, för 299 kr! :)
 
 
Sedan har vi "Colorsmash- hair shadow"
Få en dipdye eller ombré utan att sitta i flera timmar och betala jätte mycket, låter bra va? Då ska du köpa Colorsmash- hair shadow, som finns i flera olika färger. Ha en färg under dagen och sedan en annan under festen som man bara strycker/borstar på håret.Tas bort enkelt genom att tvätta håret, så det passar alla åldrar! 
Hos oss för 129 kr /st! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: