sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Ett sorgligt farväl & ett varmt välkomnande!

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
 
Det händer mycket denna veckan, Vår kära kollega Jessica kommer att flytta tillbaka till sin hemstad Västerås och fortsätta arbeta där som frisör. Det är tråkigt för oss alla men samtidigt förståeligt, så på lördag säger vi farväl till Jessica och önskar henne all lycka i världen!
 
På måndag kommer då vår nya frisör hit. Hon heter Sofia och har tidigare jobbat i Kungsbacka. Sofia är en väldigt engagerad tjej som brinner för frisöryrket. Det känns som om hon kommer passa in hos oss väldigt bra och vi ser fram emot att börja arbeta tillsammans med henne!
 
Vi hälsar gamla som nya kunder välkomna till oss på Sun & Hair Art!

Ny tävling!

Kategori: Allmänt

Ni kanske har sett att vi har tävlingar en gång i månaden på vår facebook sida där ni har chansen att vinna olika produkter ur vårt sortiment?
 
Idag startar vi en ny tävling där priset är den populära utredningsborsten Tangle teezer. En borste som utan smärta reder ut alla tovor på alla typer av hår. Tangle teezer är en ergonomisk anpassad borste vilket gör att den är lätt att arbeta med och har därför blivit populär bland alla åldrar!
 
Skynda er in på vår Facebook Sun & Hair Art och gilla+dela denna bild,
så är du med och tävlar om denna fantastiska borste!
 

En ny vecka med möjligheter!

Kategori: Allmänt

Nu är veckans inlägg här!
 
I helgen var Therese och Carolina i Stockholm där Wella bjöd på inspritaionskurser och en sprakfylld visning på kvällen med Björn Axén teamet, Thomas Edlund, Hårgänget och Noir i spetsen.
Therese och Carolina kom tillbaka till Göteborg med massa härliga idéer så Jessica och Malin har fått lyssna och ta in sig allt nytt.
 
Inte nog med Stockholm så var vi i onsdags på Näringskurs med Hårologi här i våran egen stad, Göteborg. Det var vårt granland, Norges näringsexpert Brede som höll i kursen så alla fick ha öronen med sig för att förstå, men det var inte så svårt som vi hade trott innan.
 
Så nu kan Sun & Hair Art även allt om näring och vilka vitaminer som passar just dig. Vi har vitaminsortimentet i salongen så alla är hjärtligt välkomna in för att få råd och även köpa med dig det som gör att du kommer klara våran kalla vinter!
 
 Här kommer lite bilder från Stockholm och Malmö, hoppas ni njuter av alla vackra frisyrer!
/ Therese, Carolina, Jessika & Malin :)
 
Stockholm till vänster och Malmö till höger!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny Vecka, Nya Kunskaper!

Kategori: Allmänt

Hej alla våra kunder och läsare!
 
Denna veckan har det hänt lite saker hos oss på Sun & Hair Art.
 
Vår Trainee Malin har varit på grundkurs hos Hårologi.
Hela Hårologis sortiment handlar om vad som är bäst för just ditt hår. Så nu har Malin har fått lära sig detta och vet vad hon ska använda på dig när du kommer till henne, och vet vad det bästa är för dig.
- " Håret är lika individuellt som ett fingeravtryck" är hårologis talesätt.
Hon kommer att få ha en egen liten kurs för oss andra på salongen och se vad vi kommer ihåg från när vi gick samma kurs!
Kom in och testa att mäta ditt hår och se vad du har för hårtyp
och vilka produkter vi skulle rekomendera till dig!
 
Denna veckan avslutas också med en kurs. Då är det Carolina och Therese som åker till Stockholm och ska se vad Wella har att erbjuda för nyheter! Vi kommer att ha stängt lördagen 6/10, men vi är tillbaka på måndag 8/10 med massa nya idéer från huvudstaden!
 
Nästa vecka kommer vi också försvinna en kväll på kurs, även då Hårologi. Då kommer vi ha stängt på onsdag från kl 16.00. Mer information kommer med nästa veckas inlägg.
Ha det så bra så länge och titta gärna in på salongen, och glöm inte checka in för då får du en miniprodukt från disp!, ha det bra från oss på Sun & Hair Art!