sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Sol ute, sol inne.. Dags för avslappningsmånad!

Kategori: Allmänt

Hej läsare & kunder!
hoppas ni passar på att njuta utav det fina vädret vi har, även om det är lite blåsigt är det helt underbart att strosa runt i Lindome och i övriga Göteborg!
 
Men om ni inte är riktigt nöjda med sol och värme är, kanske inte har hittat en plats med både sol och vindstillhet, då tycker jag defentivt att ni ska ta er till Lindome centrum och gå in och besöka oss på Sun & Hair Art, vi fixar värme och avslappning åt dig i solariumet eller frisörstolen!
 
Med våra massagestolar i shamponeringen är en av våra kunders favorit när de är här och klipper/ färgar sig!
Kom förbi och klipp/färga dig så får du även testa denna fantastiska stol som masserar ryggen helt perfekt.
Eller bara gosa ner dig i vårat mysiga solarium med lita avslappnad musik till!
 
Ni har väl inte heller glömt att andra fredagen i varje månad kan du boka in dig som såkallad "drömkund", Ni kommer hit och sätter er i stolen och bara lämnar allt över till oss så du bara kan sitta med en tidning eller något annat och bara slappna av. Detta menas att vi gör vad vi vill, det vi tycker att du passar i, dom färgerna vi vet bär upp dig, du behöver eller rättare sagt får inte bestämma någonting, det sköter vi. Det bästa med detta är att du behöver bara betala halva priset på detta kalaset!
 
När du går här ifrån kommer du verkligen känna dig omhändertagen och känna dig hemma i din frisyr som kanske aldrig skulle komma på att göra själv.
 

Denna veckan hos oss har varit helt fantastisk med er, våra kära kunder som kommer och gör våra dagar!
 
I helgen som var, var det en nervös helg för våran treinee Malin, hon skulle nämligen göra sitt omprov på permanent-rullning på det stora delprovet, och som hon har övat varje dag och och rullat på denna dockan som hon gjorde provet på . Men som alla andra visste på salongen så klarade hon det!
 
Nu är Malin på nivå 2 av 4 inom lärlingstiden och det betyder ju att hon blir bara bättre och bätte och så småningom kommer hon vara en utbildad och duktig frisör.
Men kom ihåg att det är ni kunder som går till henne och ger henne en chans som hjälper henne att utvecklas och bli säkrare och bättre!
 
Hon klipper, färgar, permanentar osv till ett reducerat pris under handledning, vilket betyder att vi färdigutbildade frisörer finns alltid till hands om det skulle vara så att du som kund är osäker eller om Malin har någon fråga angående hur hon går till väga med din frisyr.
Vi kollar även alltid igenom hennes klippningar när hon anser att hon är klar och du som und är nöjd och om det skulle vara någonting som säger vi till vad det är och Malin fixar till det.
 
 
 
Besök även våran hemsida och få reda på mer om oss: www.sunhairart.se 
 
Välkomna in hos oss på Sun & Hair Art!
/Therese, Carolina, Sofia & Malin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: