sunhairart.blogg.se

Detta kommer vara en blogg som handlar om våran frisör salong Sun & Hair Art i Lindome. Vi kommer skriva om vad som händer hos oss, vad vi gör, vilka kurser/visningar vi är på och självklart tävlingar och vad som är vinster och vem som vinner!

Ny Vecka, Nya Kunskaper!

Kategori: Allmänt

Hej alla våra kunder och läsare!
 
Denna veckan har det hänt lite saker hos oss på Sun & Hair Art.
 
Vår Trainee Malin har varit på grundkurs hos Hårologi.
Hela Hårologis sortiment handlar om vad som är bäst för just ditt hår. Så nu har Malin har fått lära sig detta och vet vad hon ska använda på dig när du kommer till henne, och vet vad det bästa är för dig.
- " Håret är lika individuellt som ett fingeravtryck" är hårologis talesätt.
Hon kommer att få ha en egen liten kurs för oss andra på salongen och se vad vi kommer ihåg från när vi gick samma kurs!
Kom in och testa att mäta ditt hår och se vad du har för hårtyp
och vilka produkter vi skulle rekomendera till dig!
 
Denna veckan avslutas också med en kurs. Då är det Carolina och Therese som åker till Stockholm och ska se vad Wella har att erbjuda för nyheter! Vi kommer att ha stängt lördagen 6/10, men vi är tillbaka på måndag 8/10 med massa nya idéer från huvudstaden!
 
Nästa vecka kommer vi också försvinna en kväll på kurs, även då Hårologi. Då kommer vi ha stängt på onsdag från kl 16.00. Mer information kommer med nästa veckas inlägg.
Ha det så bra så länge och titta gärna in på salongen, och glöm inte checka in för då får du en miniprodukt från disp!, ha det bra från oss på Sun & Hair Art! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: